Diensten

Website of webshop bouwen

Inmiddels ben ik jaren actief als webdesigner. Mijn aanpak is, ik luister naar jouw wensen en denk met je mee om zo samen met behulp van mijn expertise en persoonlijke aanpak tot een succesvolle samenwerking en een geweldig eindresultaat te komen.

Ik maak websites met WordPress en een webshop met Woocommerce. Deze combinatie werkt geweldig flexibel.

Mijn werkwijze begint met dat we samen een planning bespreken. Ik zorg daarna voor een mooi ontwerp, die jij in de eerste fase kritisch bekijkt. Daarna begint de bouw van de website en zodra dat afgerond is kan naar jouw goedkeuring de oplevering plaatsvinden.

Iedere website of webshop is uniek en om die kwaliteit waar te maken heb ik geen standaard tarief. Alles is maatwerk.

Wil je meer weten? Laten we dan kennis maken! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact op met jou.

Grafische Vormgeving

Grafische vormgeving is een vak die goed samengaat met het bouwen van websites en webshops. Zonder een goed ontwerp zal je website of webshop minder sterk overkomen. Daarnaast betekent het ook dat ik drukwerk kan verzorg voor je. Je kan dan denken aan roll-up banners, flyers, posters, folders etc.

Heb je interesse? Ik vind het gaaf om voor jou een mooi design te maken en je drukwerk te verzorgen. Dus aarzel niet en neem contact op met mij.

grafische vormgeving

Vrijblijvend kennis maken?

Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.