Portfolio

Hier kun je een greep van fantastische opdrachten vinden die ik al heb mogen uitvoeren. Voeg ik jou binnenkort toe?

Chop-Chop Salon

Maken van website

Chop-Chop Salon is een kapsalon gevestigd in Soesterberg en Nieuwegein. Wil je een goed geknipt kapsel, maak dan een afspraak bij Chop-Chop Salon. Zij helpen je met professioneel en goed advies.

De wens was om een eigen website te hebben waarop klanten een afspraak kunnen maken met de salon.

Voor Chop-Chop Salon heb ik de website dan ook helemaal mogen opbouwen vanaf nul met mijn eigen vrije inbreng om tot een mooie creatie te komen.

Voor het design heb ik goed gekeken naar de inrichting van de kapsalon zelf en natuurlijk het logo om de huisstijl zo online door te kunnen trekken. Ontzettend leuk project met een volle tevredenheid voor het eindresultaat.

Praktijk Layla Cremer

Maken van website met webshop

Praktijk Layla Cremer is een team dat voor vrouwen de zogenaamde postpartum care verzorgd. Dat houd in tijdens een zwangerschap of na een bevalling er een behandeling genomen kan worden zoals een massage of een babygesprek zodat de zwangerschap of bevalling veel comfortabeler wordt.

Ik heb voor Praktijk Layla Cremer de website en aansluitende webshop mogen ontwerpen en bouwen. Daarbij kreeg ik veel vrijheid van Layla. Ik heb er dan ook voor gezorgd dat net zoals de behandelingen voor ontspanning zorgen, de website ondanks dat er veel te vertellen is ook rust en ontspanning uitstraalt. Dit was een ontzettend leuk en mooi project om aan te werken, waarbij zowel Layla als ik erg gelukkig en trots zijn op het eindresultaat.

Budo Ryu Shizentai

Maken van website en webshop

Budo Ryu Shizentai geeft zoals de naam al doet vermoeden trainingen in oosterse krijgskunsten. In dit geval gaat het om Aikibudo (handgevecht) en Katari Shinto Ryu (zwaardvechten). Dit is een mooie zelfverdedigingssport die ik mijn opdrachtgever met passie heb zien uitvoeren.

Ik mocht de website ontwerpen en maken. Daarbij heb ik gelet op dat het
duidelijk is wat de sport (als kunst) inhoud en dat de informatie die deze website
voorziet aan de bezoeker goed en makkelijk te zien is. Daarbij heb ik een webshop gebouwd die men voorziet in goederen en materialen om Aikibudo uit te kunnen oefenen. Een leuk project waarbij ik wederom veel vrijheid had voor eigen inbreng. Prachtig eindresultaat!

Thrive Chiropractic

Optimaliseren website

Thrive Chiropractic is een chiropractor/fysiotherapie praktijk gevestigd in Amsterdam. Zij zijn diep gemotiveerd en hebben de missie om mensen van hun lichamelijke klachten af te helpen en sterker te maken.

Voor Thrive Chiropractic ben ik gevraagd pagina’s aan te passen van de al bestaande website. Variërend van layouts veranderen van pagina’s tot wat SEO optimalisatie of andere visuele aanpassingen. Een fijne samenwerking!

Praktijk de Stille Kracht

Onderhouden website en toevoegen webshop/reserveringssysteem

Praktijk de Stille Kracht is een bijzondere ‘praktijk’ die jou helpt met o.a. een burn-out, depressie, grenzen stellen, emoties te uiten. Door middel van tekenen of schilderen leer je om te gaan met je klachten en op zoek te gaan naar jouw creativiteit.

De website van Praktijk de Stille Kracht was al gebouwd, maar ik ben gevraagd om de website te verbeteren voor betere vindbaarheid, door het visueel sterker te maken en de website te onderhouden. In de loop van de tijd zijn er dan ook diverse aanpassingen geweest, zoals het toevoegen van een reserveringssysteem / webshop voor cursussen. Daardoor is het ook drukker geworden met aanvragen; Een prachtig resultaat!
Een website is nooit helemaal af en ontwikkelt mee met het bedrijf, dus kijk ik uit naar toekomstige ontwikkelingen met deze website.

Consulting-Hands

Maken van logo en website

Consulting-Hands is een advies en interim organisatie.

Wat Consulting-Hands zegt over de samenwerking:
Voor Consulting-Hands was mijn behoefte een sprekend logo met een ondersteunend maar heel eenvoudige website. Het ontwerpen en bouwen heb ik uitbesteed en heb enkel wat ideeën en suggesties meegegeven. Het logo was eigenlijk heel snel wat ik voor ogen had, er wordt dus goed geluisterd. Ook voor de website heb ik meegegeven wat ik wilde en is verder geheel zelfstandig snel en strak opgeleverd. Een ontzettend leuke en fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

Corvus

Optimaliseren website

Corvus heeft meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfsrecherche en privédetective werkzaamheden. Corvus kan je inschakelen voor een onderzoek naar vreemdgaan, partneralimentatie, ziekteverzuim en nog vele andere onderzoeken.

Voor Corvus ben ik gevraagd de bestaande website te verbeteren. Bijvoorbeeld plaatsen van meer formulieren zodat het makkelijker is contact op te nemen en het optimaliseren van pagina’s. Naast dat dit een interessant beroep is het heel leuk de website te optimaliseren om zo een stijging in verkeer en aanvragen te zien.

Flex-Fit Fitness

Aanpassingen aan website

Flex-Fit Fitness is een mooie en moderne sportschool gevestigd in Almere. Je kan hier fitness, groepslessen of personal training volgen.

Voor Flex-Fit Fitness ben ik gevraagd aanpassingen te verrichten aan de bestaande website zoals het maken van prijstabellen en maken van pagina’s. Erg leuk om te doen met veel vrijheid voor mijn eigen inbreng in samenwerking met de eigenaar en medewerkers van de sportschool.

Liefs van Puk

Aanpassingen aan webshop en koppeling met Instagram

Liefs van Puk is een webshop dat o.a. kaarten, schrijfwaren en leuke unieke items verkoopt om bijvoorbeeld cadeau te doen aan jezelf of  iemand anders.

De webshop van Liefs van Puk was al gebouwd. Ik heb diverse opdrachten mogen uitvoeren zoals aanpassingen aan de webshop en het koppelen aan Instagram shopping.

The Soul Searching Company

Optimaliseren website

The Soul Searching Company bied retraites aan in Terschelling en in de Algarve, Portugal. De retraite duurt een week met een programma waar je helemaal de rust in zou moeten vinden.

The Soul Searching Company vroeg mij om wat verbeteringen aan de website te doen voor de veiligheid van de website. Ook heb ik de landingspagina voor de Retraite voor Portugal mogen inrichten naar SEO richtlijnen voor een verbeterde vindbaarheid in de zoekmachine. Daarbij heb ik de layout van de pagina wat gewijzigd zodat dit wat beter liep en visueel aantrekkelijker wordt.

 

Nimit Bier

Maken van bieretiket

The Soul Searching Company bied retraites aan in Terschelling en in de Algarve, Portugal. De retraite duurt een week met een programma waar je helemaal de rust in zou moeten vinden.

Even geheel anders dan een website is het maken van een bieretiket. Ik kreeg van Nimit Bier de opdracht voor het ontwerpen van een geheel nieuw bieretiket voor een nieuwe lijn bieren van Nimit Bier. Dit bier wordt verkocht bij het Agnietenhof het theater in Tiel. Het ontwerp moest een frisse, moderne en geheel nieuwe uitstraling krijgen. Geen gemakkelijke taak, maar wel een ontzettend leuke uitdaging. Waarbij het eindresultaat er mag wezen en natuurlijk smaken! 😉

Vrijblijvend kennis maken?

Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.