Webdesign Nieuwegein

Webdesign in Nieuwegein

Lokaal je nieuwe website laten maken? FhinqMedia werkt vanuit Nieuwegein. Zo zit ik dicht bij klanten in de regio Utrecht. Handig voor jou om bij mij snel aan de bel te trekken.

Wil je goed zichtbaar zijn in Nieuwegein of de regio Utrecht? Laat je webdesign over aan mij. Ik maak in samenwerking met jou een mooie website die goed bereikbaar is en goed gevonden wordt.

In de meeste gevallen bouw ik websites met WordPress. De reden is omdat dit makkelijk te gebruiken is voor jou. In overleg kunnen we altijd kijken naar een ander systeem.

Webdesign in Nieuwegein

Mijn werkwijze

Op deze manier help ik je succesvol met webdesign in Utrecht

1. Kennismaken

Ik kom in Nieuwegein of in de regio graag bij je langs. Samen bespreken wij je wensen. Natuurlijk denk ik mee!

2. voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

3. starten

Je levert teksten, afbeeldingen en/of andere content aan en ik maak een start.

4. feedback

Zodat de ontwikkeling in de juiste lijn blijft hebben we feedback momenten. Zo sluit de website aan op jouw wensen.

5. bouwen

Het bouwen gaat verder en ook technisch wordt alles in orde gemaakt in deze fase.

6. Live gaan!

Het is gelukt! We hebben in samenwerking een prachtige website gemaakt die live gaat!

Webdesign in Nieuwegein met alle aandacht:

WordPress

Ik bouw vrijwel altijd in het CMS WordPress. Dat doe ik omdat wanneer het nodig is makkelijk je website uit te breiden is met extra functies. Misschien wil je later een webshop toevoegen? Dan maakt dat het makkelijker.

Responsive

Alle websites maak ik als responsive design. Dat houd in dat de website er op een laptop, smartphone of tablet er goed uit ziet. Mooi voor het oog, maar nog belangrijker voor je bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met het bouwen van een website neem ik altijd SEO (zoekmachine optimalisatie) mee. Zo wordt jouw website snel door Google gezien en getoond in de zoekresultaten.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een prettige samenwerking. Ik bouw je website, maar uiteindelijk vind ik het belangrijk dat jij tevreden bent tijdens de bouw en na de bouw.

Selectie van mijn Portfolio

Vrijblijvend gesprek? IK KOM BIJ JE LANGS IN NIEUWEGEIN!

Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact op met je voor een vrijblijvend gesprek. Ik kom graag bij je langs in Nieuwegein of in de regio Utrecht!

Veelgestelde vragen

Van te voren kijk ik met je naar de wensen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Afhankelijk natuurlijk van jouw wensen doe ik je een aanbod (via een offerte). Omdat wensen vaak verschillend zijn heb ik daarom geen prijzen op mijn website staan, maar de kosten weet je wel van te voren.

Dat is afhankelijk van jouw wensen. Samen spreken we van te voren een planning af zodat duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Ook hangt een voorspoedig lopende planning samen met eventueel aanlevering van materiaal zoals bijvoorbeeld afbeeldingen, video’s en teksten en natuurlijk communicatie tussen ons. Als dit snel verloopt dan kan een website met enkele weken opgeleverd worden.

Heb je heel veel spoed om een website te laten bouwen? Neem dan contact op en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

In het geval van exclusieve maatwerk is er altijd een langere periode nodig.

Nee dat hoeft zeker niet. Jij mag zelf bepalen waar je je website wilt hebben.

Uiteraard bied ik wel hosting aan, maar je bent helemaal vrij een hostingpartij te kiezen.

Wel is het zo dat ik in dat geval niet een snelle website kan garanderen. In het geval dat de website traag zou zijn, dan zou de hosting geupgrade moeten worden.

Ik maak vooral websites in WordPress. Dat komt door de toegankelijkheid, maar ook omdat het een makkelijk uit te breiden en flexibel CMS is.

In uitzonderlijke gevallen werk ik ook wel met andere CMS systemen zoals Joomla bijvoorbeeld.

Een website is toch een visitekaartje die wat extra’s kan toevoegen zoals je online aanwezigheid. Ook maakt het communiceren met je bezoekers en (potentiële) klanten makkelijker.

Het is natuurlijk geen verplichting, maar in een tijd dat een hoop mensen snel Google raadplegen kan je zo maar inkomsten mislopen als je geen website hebt of een website hebt die niet gevonden wordt.

Dat kan ik zeker! Naast dat ik een website/webshop kan maken kan ik je ook helpen met zoekmachine optimalisatie of grafische uitingen zoals drukwerk, banners, flyers en folders.

Ja, natuurlijk kan dat! Het is belangrijk dat jij er een goed gevoel en vertrouwen in hebt. Samen bespreken we jouw wensen geheel kosteloos. Mail mij via info@fhinqmedia.nl voor een afspraak.

Neem contact op met mij en dan beantwoord ik je vragen z.s.m.
Je kan contact opnemen via mail info@fhinqmedia.nl, telefoonnummer 06 47 01 07 72 of het contactformulier op de website.

Vrijblijvend kennis maken?

Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.