Website gehackt?

Website gehackt

Help! Mijn website is gehackt!

Wanneer je website is gehackt is dat een vervelende situatie. In uiterste gevallen kunnen zelfs je website bezoekers doelwit worden van de hackers. Dat je website gehackt is kan komen doordat je website niet meer up-to-date was en je website daardoor een makkelijk doelwit is geworden. Daarom is het van belang dit z.s.m. te verhelpen.

Ik kan je helpen om je website weer in orde te krijgen en verder te beveiligen. Ik bekijk de situatie en laat je dan van tevoren vrijblijvend weten of ik het probleem kan verhelpen. Helaas is het in sommige gevallen toch beter om de oude website weg te doen en vanaf de grond af een nieuwe beter beveiligde website te bouwen. Dit is afhankelijk van de situatie, maar altijd vrijblijvend van tevoren in overleg met jou.

Eerlijkheid is wel te zeggen dat er geen website bestaat waar te garanderen is dat je nooit gehackt wordt, maar je kan wel zoveel mogelijk preventief doen om de kans veel kleiner te maken.

Help mij snel!

Heb je spoed? Bel of app dan vrijblijvend naar 06 47 01 07 72 of vul het onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op:

    Vrijblijvend kennis maken?

    Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.