WordPress Training

Weten hoe je je WordPress website kan beheren?

Ik bied een WordPress Training waarbij ik je leer hoe je zelf je WordPress website kan beheren en wat je er allemaal mee kan doen.
 
Zo heb jij zelf controle over je content en kan je je eigen creatieve draai geven aan je website.

Mijn werkwijze

Op deze manier help ik je website en webshop weer gevonden te worden in de zoekmachine

1. onderzoek

We bekijken op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Ik denk met je mee!

2. voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

3. starten

Je hebt de gegevens van je website aangeleverd en ik ga aan de slag met optimaliseren.

4. zoek resultaat!

Je SEO is optimaal en je website wordt binnenkort weer goed gevonden in de zoekmachine!

Ik help je beter gevonden te worden:

Ervaring

Websites en webshops optimaliseren voor zoekmachine optimalisatie/SEO doe ik al jaren. Ik gebruik mijn ervaring voor het bouwen van websites en webshops, maar ook zoekmachine optimalisatie.

Responsive

Responsive design houd kort in dat je website er op alle apparaten goed uitziet van laptop, mobiel tot tablet. Wanneer ik je help met SEO dan is het belangrijk je website ook responsive te maken als je website nog niet responsive is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) houd in dat je website zo geoptimaliseerd is dat je pagina’s goed gevonden worden in de zoekmachine. Ik help je website pagina’s te optimaliseren.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een prettige samenwerking. Ik optimaliseer je website in overleg met jou. Ik vind het dan ook belangrijk dat jij tevreden bent daarover. Een persoonlijke aanpak helpt daarbij.

Veelgestelde vragen

De basis kan ik je in een uur leren. Kosten daarvan zijn €50,- excl. btw.

Wanneer we dieper op alles ingaan zal ik in kaart brengen wat je wilt leren om je zo van te voren goed de kosten aan te kunnen geven.

Dat kan ik zeker! Naast dat ik je kan helpen met de basis voor WordPress Training kan ik je ook helpen met het laten maken van website/webshops, optimaliseren voor zoekmachines of grafische uitingen zoals drukwerk, banners, flyers en folders.

Ja, natuurlijk kan dat! Het is belangrijk dat jij er een goed gevoel en vertrouwen in hebt. Samen bespreken we jouw wensen geheel kosteloos. Mail mij via info@fhinqmedia.nl voor een afspraak.

Neem contact op met mij en dan beantwoord ik je vragen z.s.m.
Je kan contact opnemen via mail info@fhinqmedia.nl, telefoonnummer 06 47 01 07 72 of het contactformulier op de website.

Vrijblijvend gesprek?

Niet helemaal zeker of een WordPress Training iets voor je is? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact op met je voor een vrijblijvend gesprek. Afhankelijk van voorkeur en afstand kan dit persoonlijk of telefonisch.

Vrijblijvend kennis maken?

Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.