Zoekmachine optimalisatie SEO

Maak je website weer goed vindbaar!

SEO (Search Engine Optimization) of in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie is belangrijk voor je website.

Met zoekmachine optimalisatie (oftewel SEO) maak ik jouw website en webshop weer goed vindbaar in de zoekmachine.

Mijn werkwijze

Op deze manier help ik je website en webshop weer gevonden te worden in de zoekmachine

1. onderzoek

We bekijken op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Ik denk met je mee!

2. voorstel

Je ontvangt een duidelijke offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

3. starten

Je hebt de gegevens van je website aangeleverd en ik ga aan de slag met optimaliseren.

4. zoek resultaat!

Je SEO is optimaal en je website wordt binnenkort weer goed gevonden in de zoekmachine!

Ik help je beter gevonden te worden:

Ervaring

Websites en webshops optimaliseren voor zoekmachine optimalisatie/SEO doe ik al jaren. Ik gebruik mijn ervaring voor het bouwen van websites en webshops, maar ook zoekmachine optimalisatie.

Responsive

Responsive design houd kort in dat je website er op alle apparaten goed uitziet van laptop, mobiel tot tablet. Wanneer ik je help met SEO dan is het belangrijk je website ook responsive te maken als je website nog niet responsive is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) houd in dat je website zo geoptimaliseerd is dat je pagina’s goed gevonden worden in de zoekmachine. Ik help je website pagina’s te optimaliseren.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een prettige samenwerking. Ik optimaliseer je website in overleg met jou. Ik vind het dan ook belangrijk dat jij tevreden bent daarover. Een persoonlijke aanpak helpt daarbij.

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van je situatie. In principe is aandacht besteden aan SEO altijd nuttig. Meestal heb je een website en/of webshop waarop je iets verkoopt zoals producten of diensten. Dan wil je natuurlijk graag goed gevonden worden zodat je ook kan wat je aanbied kan verkopen. Daarom is SEO zeker wel nuttig.

Simpel geantwoord, nee dat kan ik niet en in principe kan niemand dat.

Het hangt namelijk van veel factoren af. Bijvoorbeeld de markt waar je in zit of op gevonden wil worden, het budget dat je beschikbaar hebt en daarnaast staan betaalde advertenties (SEA, Search Engine Advertisements) altijd bovenaan. Dit zijn nog maar een handjevol dingen waar het aan kan liggen.

Toch is het verstandig je SEO te laten optimaliseren. Je wilt immers graag gevonden worden en dat is eigenlijk nog belangrijker dan op de eerste plek staan. Bezoekers bekijken toch vaak meerdere pagina’s op Google om een keuze te maken en gaan niet altijd voor het eerste wat zij zien.

Ook is het verstandig geregeld je SEO te blijven optimaliseren, omdat er regelmatig wat veranderd en het goed is dat je website relevant blijft en niet bijvoorbeeld 5 jaar dezelfde tekst heeft en geen verandering.

Dat kan verschillen. Ik dien je pagina’s voor indexatie in bij Google en/of een andere zoekmachine naar wens. Daarna is het aan de zoekmachine om te bekijken of alles klopt. Hou rekening met enkele dagen of enkele weken voordat je echt goed zichtbaar wordt. Zeker als je bijvoorbeeld een nieuwe website hebt. Dit is echt zoekmachine afhankelijk en heb ik geen invloed op.

Eerst vraag ik naar je wensen. Ik bespreek van te voren vrijblijvend met jou de kosten.

Dat kan ik zeker! Naast dat ik je kan helpen met SEO kan ik je ook helpen met het laten maken van website/webshops of grafische uitingen zoals drukwerk, banners, flyers en folders.

Ja, natuurlijk kan dat! Het is belangrijk dat jij er een goed gevoel en vertrouwen in hebt. Samen bespreken we jouw wensen geheel kosteloos. Mail mij via info@fhinqmedia.nl voor een afspraak.

Neem contact op met mij en dan beantwoord ik je vragen z.s.m.
Je kan contact opnemen via mail info@fhinqmedia.nl, telefoonnummer 06 47 01 07 72 of het contactformulier op de website.

Vrijblijvend gesprek?

Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact op met je voor een vrijblijvend gesprek. Afhankelijk van voorkeur en afstand kan dit persoonlijk of telefonisch.

SEO beginner

Eénmalig €400,-

Je krijgt:

Nulmeting
Een flinke boost voor jouw website
Snelheid optimalisatie
Zoekwoorden onderzoek
Instellen SEO tool
Aanmelden bij Google tools
Rapportage met werkzaamheden

SEO maandelijks

Maandelijks €75,-

Je krijgt:

Nulmeting
Maandelijkse optimalisatie
Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
Snelheid optimalisatie
Uitgebreide tekstoptimalisatie
Landingspagina’s en blog’s
Backlinks
Monitoring met rapportage

Ik bied een SEO beginnerpakket aan voor eenmalig €400,-

Daarmee krijgt je website een flink boost SEO optimalisaties zodat deze opgepakt gaat worden door de zoekmachine.

Daarnaast bied ik een SEO maandelijks pakket voor €75,- per maand.

Hiermee blijft de SEO van je website maandelijks up-to-date en heb je geen omkijken meer.

Vrijblijvend kennis maken?

Ik vind het ontzettend leuk om kennis met je te maken om te kijken of ik wellicht jou kan helpen met je business. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.